Thursday, March 10, 2011

tolong pilih tittle kejap boleh ?

Assalamualaikum and Hye people ,

perasan tak ? perasan tak ? ( sambil hentak hentak kaki ) ,
Tak ada salam people dah . Kenapa ubah style ? Bukan sengaja ubah .



baru teringat , tak elok singkatkan perkataan Assamualaikum ,
contohnya jadi 'akum' ( gelaran orang yahudi kepada
orang bukan yahudi : binatang dalam bahasa Ibrani )
Rasanya banyak orang dah pernah baca pasal ni kan ? :)
Lama dah kan kan .

And pasal Salam pulak ,

SIAPA YANG MENGGUNAKAN PERKATAAN “SALAM”?

apakah maksud disebaliknya??

Maka berpalinglah (hai Muhammad) dari mereka dan katakanlah:”Salam (selamat tinggal)”. Kelak mereka akan mengetahui (nasib mereka yangburuk). (QS. 43:89)




Memang lah selalu tersasul sebut , slow slow lah mengubah untk kebaikan bersama ye dak ?


*************


Okay , itu sahajalah info untuk minggu ni ye adik adik :D :D

Aku rasa kan semua blog kawan kawan seangaktan umurku , tak kurang mesti ada satu entry pasal lisence kan kan ? HAHA . Tak tak , aku bukan nak update aku dapat lesen P hari ni . Sebab dah memang tak dapat lagi . keh keh keh . chillax dulu la kan , nak kalut pi mana tah . tak kan lari gunung dikejar ( ayat orang tak dapat lesen ) :D konon .

Erm , actually today kan kan nak share benda alah yang paling cute had ever existed on earth dari sudut kaca mata fyna .

HEHE , sejak sejak ni banyak sangat menda cumil yang buat aku rasa nak hentak hentak laptop .
( hentak lagi , emo hang ni fyna )

minions :



cutie kitten : adorable yang amat . kalau boleh ambik dari screen laptop ni dah lama dah ambik main- main :D :D



Katilyn 4 years old girl : siapa yang cakap ni tak cute , memang ada masalah dalaman ni . ha ha ha . macam nak cubit cubit pipi dia .


*drum roll* and the winner of CARTA CUTE HABIS FYNA goes to :
jeng jeng jeng :


HA HA HA ,

Setakat itu lah soseh soseh kita hari ni .

Adios people !

p/s : blog ni berat tak loading ? blog pun dah makin berat macam owner . erk !

1 comment:

  1. berat ohh.. tersekat sikit.. pape pn, enjoy aje.. ngee

    ReplyDelete