Tuesday, March 29, 2011

mash up nasi ayam , uitm and me ?


Totally done with UPU thinggy and stuffs ! Alhamdulillah :)
And about SEMAKAN SEMULA tu pun , settle .
Insyallah tomorrow i think can post it already . fuhh .

*******

apa hang buat fyna tak post banyak hari ni ? banyak lah sangat , tak sampai a week pun -.-

1 . mungkin sebab aku bukan abg ben ashaari. nak update hari - hari . aku tak da modal dah ?

2. mungkin sebab aku memang tak nak update sebab aku malas nak online ? kurang logik . setiap nafasku hela mengadap facebook . LOL .

3. aku sibuk kuruskan badan , sibuk pergi jogging , sibuk diet pastu tak larat nak taip ?


Actually , the thing is ( omputih pulak )


1 . too much stuffs to load in one post , so many story to be told .

2 . too many photos to attach ,

3 . serious aku sibuk pasal hal UPU dan sewaktu dengan nya , ok serious kot .



else ? wait .


selangkah ke UiTM .



( berkilo - kilo jugak bukan selangkah )


Lucky me ! Muna texted me about this sekangkah ke UiTM as uitm arau memang jiran dia ah . dekat ja kot dengan rumah . HA HA . then i kindly invited my other friends who i consider might be interested kan . mana tau , this can help them .

So , there we can do the Semakan Kelayakan for UPU . any uni that u wish to go . siap boleh print . ok rumah aku printer tak pernah yang tak rosak . dari dulu until now . ha ha .

so , memang print sekali 2 keping terus , no no . bukan aku tamak . tapi spare . i tend to loose stuffs so easily . tambah tambah kertas-kertas , books . ha ha .




Bandar Arau Kebanggan Rakyat Perlis .




Only drinks meh ? pehhh .
Semua orang memang muka lapaq , and its time lah . LUNCH . this is our first drop .
Then , nahh . nasik lauk abis . and menu lain belum mula masak , pukul 4 baru ada .
ternganga kami disitu , terpaksa habiskan drinks yang dah diorder dimana tujuan asalnya untk diminum bersama makanan . namun kedai ini tidak ada makanan . haha :D sedih .


see ? sila lihat beg plastik pink itu . haha . jimat kos . bungkus air kedai tadi . embrassing moment . ha ha . This is our 2nd drop . Luckily , kami memang last customer . The moment kami di serve nasi , ada sorang kakak ni tampal kertas kat depan kedai :
" HARAP MAAF , NASI HABIS " . ha ha . what if we late for a min ? kebuluran buat kali keduanya lah jawabnya . memang tidak , aku tak datang dah Arau lah gamaknya kalau gitu . ha ha .

okay at last , MAKAN TIME

.


FACES of smile when the ' tank ' is full !






News of the week :

KBU tshirt safely arrive here in Kangar , Thanks to those who involve in producing this nice & cool thsirt for KBU ( Kami Blogger Utagha ) :



abaikan mulut itu , sila focus kepada tshirt yang cumil . go KBU !



Adios people !

p/s : Don't pray when it rains if you don't pray when the sun shines

Dear God , i have make up my mind . I leave all the rest to YOU . Give me what do YOU think is the best for me now , tomorrow and forever . Amin . Insyallah .

2 comments:

  1. wah2...ang ada T-shirt KBU...
    jeles meh...wuahahahahaha....
    nak satuuu..heeeeee

    ReplyDelete