Thursday, February 3, 2011

bahasa ewwww ,

hye hye !

Salam people ,

post kali ini nak cakap pasai seorang mamat utara yang giat berVLOG ,
anwar hadi namanya :) yang belum kenal , boleh check check it out kat youtube okay ?

HAHA , at last kan . ada jugak orang yang boleh mengekspresskan luahan
isi hati aku yang dah lama terbuku tapi cek
tik reti nak habaq lagu mana , haa tediaa . aku cakap peghelih sat tak pa la nah .

oh okay , untuk dipendekkan cerita , nikmati video di bawah .

aku bukan nak bersikap sarcastic kat sini , tapi ini hakikat . Mari lah kita berubah
demi kebaikan bersama . Bukan apa , kadang - kadang benda benda macam ni buat aku tak mau
CONFIRM friends kat FB dan malas nak balas SMS .
dont take it personally friends , no offence okayh !







renung renungkan , haha . aku rasa mamat ni boleh jadi shane dawson Malaysia :D

Adios people !

4 comments:

  1. nice ~
    suka ni, rasa cam nak post kat blog jugak !

    ReplyDelete
  2. sila sila , kita post kat semua tempat , haha :D

    ReplyDelete
  3. memang terbaiklah...
    aku suka...hehehehehe

    ReplyDelete