Friday, August 6, 2010

1st day of trial

decided to wear the spec from morn till noon , easy to see the clock in the hall :)

You must work hard and never say tomorrow , finish the work today - Jimmy Choo


awal pagi lagi , sesudah melangkah masok ke sekolah .
destinasi pertama dituju , white house . tiada sesiapa yang special untk bertemu pon ,
saja .
nampak azila , terus meluru ke arah dia . duduk . masing - masing cuak , takut . perasaan bercampur baur .
jam hampir 7.30 , kami berjlan ke arah dewan .
sampai sahaja dewn , aku belek pelan kedudukan di pintu dewan . mencari A059 .
oh ,meja di line ke 4 , row pintu ke 4 .

adrenalin mengalir .

Bahasa Inggeris Kertas 1 ,
selepas go through lam few minutes .
aku mula curah segala apa yang dok belajar ni . semuanya nak aku muntahkan juga dalam kertas jawapan.
section A aku tak berapa memuaskan . section B , bagi aku , aku puas menulis kali ini.

Bahasa Inggeris Kertas 2
soalan-soalan bhgn literature penah aku buat sebelum ini.
Thanks to Allah :)
masih ada hampir sejam masa . kebanyakan calon dah selesai jawab aku rasa .
toleh kiri kanan , nak tido pon tak rasa nak tido .
belek kertas soalan berulang-ulang kali .
baca setiap satu , mana tahu ada careless mistake lagi kan .

12.15 - keluar dewan , meet my honey . jalan balik . fuuhh . masing - masing lega Jumaat telah selesai :)

banyak hari lagi ini , seeing faces of my parents , family , my love , friends , macam berapi api semangat aku nak buat lagi baik .

nak ke library & tusyen pulak . 3 bulan ja lagi , ini ja lah yang boleh buat :D

1 comment:

  1. wuu.. gudluck kak fyna!!~ semoga success dalam SPM! amin~

    ReplyDelete